Savumaksastroganoff

savumaksastroganoff

2 sipulia
400 g lämminsavustettua poron maksaa
n. 200 g pieniä maustekurkkuja (cornichon)
2 rkl voita
2 dl kermaa
2 rkl rakeista sinappia
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
2 rkl vaaleaa suurustetta

Kuori ja hienonna sipulit. Pilko maksa noin 1,5 cm kuutioiksi. Pilko maustekurkut noin 1 cm kuutioiksi. Kuumenna voi pannussa ja kuullota siinä sipulit kypsäksi. Lisää maksakuutiot, maustekurkku ja kerma ja anna lämmetä. Lisää sitten sinappi, hunaja, suola, pippuri ja lopuksi suuruste. Anna kiehahtaa, jotta kastike suurustuu. Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Jätä kommentti